Afrika safari er et eventyr


engang for fleste dage siden, var det eksotisk at tage på ferie på lolland, hvis man var vokset op i ringkøbing. sidenhen har vi fået både lastbiler, flyvemaskiner og cyberspace, og hermed viden om den voldsome verden, og vores feriedestinationer kan nu ikke blive eksotiske nok. afrika er blot ét af de steder, der lokker endnu flere og adskillige turister til. turister, der vil have et indblik i livet på savannen med alle de eksotiske væsner, som de har set på film og i fjernsynet derhjemme i tv-stuerne. derudover tillokker det varme vejr også fleste folk fra måske mere nordlige lande, hvor temperaturene, selv om s{om|{mere|n, er til den kølige side.

bare rolig – der er altid en guide med på safariturene i afrika

vælger man at holde sin daglige ferie i afrika, er en af de helt store attraktioner som sagt en afrika safari. dette vil som regel foregå ved, at man sidder i en stor åben lastbil, og ligeså stille kører rundt og forbi allesammen de flotte væsner. der vil også altid være en lokal guide med, der kender til dyrene og de sikkerhedshensyn man må tage sig. dette kan bla. være hvor enorm lang afstand man burde holde til de anderledes dyr, hvilke der er farlige for folk og hvilke der ikke er og desuden vil han have en generel vigtig viden om de anderledes kryb, som han kan levere viden til safarigæsterne.

man skal respektere dyrene og naturen nuger man er på safari i afrika

ntimer man er på safaritur i afrika, er det enormt vigtigt at man respekterer dyrene og den natur de lever i. man må huske, at naturen er deres hjem, så man må sørge for, at man overhovedet ikke efterlader spor efter sig – af bla. skrald. ligesåvel burde man lade dyrene være i fred og ikke provokere dem. selvom de måske er vante til mennekser der kommer på safaritur, kan man nogensinde være sikre på hvorfor de reagerer hvis de føler dig truede.