Afrika safari er et eventyr


engang for fleste timer siden, var det eksotisk at tage på ferie på lolland, hvis man var vokset op i ringkøbing. sidenhen har vi fået både lastbiler, flyvemaskiner og internet, og hermed viden om den lille verden, og vores feriedestinationer kan nu overhovedet ikke blive eksotiske tiltrækkende. afrika er blot ét af de steder, der lokker flere og endnu flere turister til. turister, der vil have et indblik i livet på savannen med hver og en de eksotiske kryb, som de har set på film og i tvet derhjemme i tv-stuerne. derudover tiltiltrækker det varme vejr også fleste folk fra måske mere nordlige lande, hvor temperaturene, selv om s{om|{mere|n, er til den kølige side.

bare rolig – der er altid en guide med på safariturene i afrika

vælger man at holde sin månedlige ferie i afrika, er en af de helt store attraktioner som sagt en afrika safari. dette vil som regel foregå ved, at man sidder i en stor åben lastbil, og ligeså stille kører rundt og forbi hver og en de flotte dyr. der vil også altid være en lokal guide med, der kender til dyrene og de sikkerhedshensyn man må tage sig. dette kan bla. være hvor enorm lang afstand man skal holde til de adskillige dyr, hvilke der er farlige for personer og hvilke der slet ikke er og desuden vil han have en generel vigtig viden om de diverse kryb, som han kan levere viden til safarigæsterne.

man skal respektere dyrene og naturen ndage man er på safari i afrika

når man er på safaritur i afrika, er det enormt vigtigt at man respekterer dyrene og den natur de lever i. man må huske, at naturen er deres barndomshjem, så man må sikre for, at man slet ikke efterlader spor efter sig – af bla. skrald. ligesåvel skal man lade dyrene være i fred og overhovedet ikke provokere dem. selvom de måske er vante til mennekser der kommer på safaritur, kan man aldrig være sikre på hvorfor de reagerer hvis de føler dig truede.