Afrika safari er et eventyr


engang for enormt mange timer siden, var det eksotisk at tage på ferie på lolland, hvis man var vokset op i ringkøbing. sidenhen har vi fået både biler, flyvemaskiner og net, og hermed viden om den lille verden, og vores feriedestinationer kan nu slet ikke blive eksotiske tiltrækkende. afrika er blot ét af de steder, der tiltrækker flere og endnu flere turister til. turister, der vil have et indblik i livet på savannen med allesammen de eksotiske kryb, som de har set på video og i tvet derhjemme i tv-stuerne. derudover tiltiltrækker det varme vejr også enormt mange mennesker fra måske mere nordlige lande, hvor temperaturene, selv om s{om|{mere|n, er til den kølige side.

bare rolig – der er altid en guide med på safariturene i afrika

vælger man at holde sin daglige ferie i afrika, er en af de helt store attraktioner som sagt en afrika safari. dette vil som regel foregå ved, at man sidder i en stor åben bil, og ligeså stille kører rundt og forbi allesammen de flotte væsner. der vil også altid være en lokal guide med, der kender til dyrene og de sikkerhedshensyn man må tage sig. dette kan bla. være hvor enorm lang afstand man skal holde til de diverse dyr, hvilke der er farlige for personer og hvilke der overhovedet ikke er og desuden vil hun have en generel stor viden om de forskellige væsner, som han kan levere viden til safarigæsterne.

man burde respektere dyrene og naturen ndage man er på safari i afrika

ndage man er på safaritur i afrika, er det enormt vigtigt at man respekterer dyrene og den natur de lever i. man må huske, at naturen er deres hjem, så man må sikre for, at man overhovedet ikke efterlader spor efter sig – af bla. affald. ligesåvel skal man lade dyrene være i fred og overhovedet ikke provokere dem. selvom de måske er vante til mennekser der kommer på safaritur, kan man nogensinde være sørge på hvordan de reagerer hvis de føler dig truede.