Skal du have en iPhone 6s?

iPhone 6s

Det bliver nemt uoverskueligt med alle disse faktorer at tage hensyn til, og man kan derfor med rette læse forskellige anmeldelser og guides af forskellige smartphones, som findes på markedet. Dette gør mange mennesker, som skal til at anskaffe sig en ny mobiltelefon, fordi det skaber et bedre overblik og indtryk af, hvilken mobiltelefon man skal vælge.
Et oplagt valg af smartphone er Apples nyeste iPhone-model – nemlig iPhone 6s. Den udkom i september i 2015 og skulle således være den hidtil bedste og mest kraftige iPhone på markedet. Ligesom alle andre iPhone-modeller besidder den Apples unikke og brugervenlige iOS-styresystem.

Hvad kan du forvente, hvis du køber en iPhone 6s?

Når man investerer i en iPhones 6s, medfølger der selvfølgelig en mængde smarte funktioner afhængigt af, om man vælger den almindelige eller Plus-udgaven. Med sin 4,7 tommer skærm og afrundede kanter er iPhone 6s den hidtil største og mest strømlinede iPhone, som desuden rummer op til 128 GB hukommelse. På 128 GB kan der altså være både en del billeder og musik, så der er ingen grund til bekymring på den front.
Det, at skærmen er blevet større, gør det nemmere at se film, skrive beskeder, surfe på internettet osv. I forhold til den tidligere model af iPhone, består endnu en opgradering i, at processoren er gået fra at være en A7-processor i iPhone 5 til at være en A9-processor i iPhone 6s. Det er en forbedring i ydeevne, stabilitet og hastighed, som man vil kunne mærke, hvis man skifter fra en ældre iPhone-model. En sidste og betydelig forbedring er batterilevetiden, som er blevet forbedret med op til 10 timer. Det er en markant forskel i batterilevetiden, som man højest sandsynligt vil nyde godt af på de lange arbejdsdage på kontoret.